ru
en
 
log4
Вы можете пользоваться большинством функций нашего сайта без регистрации, однако Ваши данные могут быть утеряны
Не зарегистрированы? Регистрация Вход
log5
Создать блог Язык:
23
авг

Barcelona annonserte offisielt at Di Maria ble med

Barcelonas offisielle tweets annonserte at Di Maria ble med. Men to minutter senere oppdaterte Billige Fotballdrakter Barcelonas offisielle Twitter også en, sa kontoen var hacking, unnskyldende unnskyldninger.

10:07, Barcelona offisielle Twitter-konto utstedte plutselig en Mengliao, "Velkommen Di Maria til å bli med Barcelona!" Merket også Di Maria Barcelona. Nyhet en, spredt seg raskt i de store media. Men litt over to minutter hadde Barcelonas offisielle Twitter ryktet om at det var en ulykke.

Historien er imidlertid ikke over ennå, hackerorganisasjonen har oppdatert en melding som lar oss sette Barcelona svart ut av nyheten spredt ut! Endelig oppfordret Drakter Barcelona seg retten til å bruke den offisielle kontoen, forklarte: "Vår konto ble hacket i kveld, vi prøver å løse dette problemet så snart som mulig, takk for tålmodigheten din."


Опубликован 23.08.2017 11:27:25
16
авг

Robben Bayern veldig stolt

Bayern stjerners Robben til 16-åringen selv skrev en rørende brev, sa Robben i brevet for å bli med Drakter Bayern München er de viktigste i livet avgjørelser.

Men det faktum at etter Robben kom til Bayern fra Real Madrid, nederlenderne tilbake på en strålende karriere på Allianz Arena. Robben fortsatte: " Det er noen ting du trenger å vite, må du ikke gjøre feil i livet, gå til Bayern ville være den beste avgjørelsen du vil gjøre i livet, vil du bli en viktig del av en stor klubb Bayern Bayern ikke bare på banen, også i ulike aspekter har vært vellykket. Bayern i form av økonomi er også veldig sunt, har svært vidtrekkende innflytelse både i Europa og globalt, Fotballdrakter Barn Bayern München. "

Robben i brevet skrev: " Selv om jeg er 33 år gammel, men hjertet mitt er fortsatt sulten når jeg er ikke sikker på sult spre øyeblikket kommer, jeg vet ikke om det øyeblikket er neste året eller fjernt. fremtiden, men når det kommer, jeg vet at noen andre ting å vurdere når, og kanskje et nytt eventyr? "

Опубликован 16.08.2017 14:41:38
9
авг

Herrera innrømmet at Real Madrid gjøre det bedre

Etter European Super Cup, Drakter Manchester United Indre - Herrera rost motstandere, Real Madrid er verdens beste lag.

Selv om Lukaku trakk en tilbake for United, Men i kraft av Casemiro og Isco mål, Real Madrid 2-1 seier over Manchester United, For to år på rad vant European Super Cup. "De utfører bedre, De er verdens beste lag. " Herrera sa. " Jeg tror en av de mer lovende, Endelig fikk European Super Cup. "

" Når du har 0-2 ganger, Du kan bare kjempe en opp. Loukakou mål, Fotballdrakter Barn Manchester United fikk en gang bandt score på håp, Men til slutt kom ikke. " Herrera også snakket om målene for den nye sesongen. Han sa: " Nå fem eller seks lag bedre enn oss godt, Men vi ønsker å bli den beste. "


Опубликован 09.08.2017 17:10:09
3
авг

Real Madrid ikke er fornøyd med fire kamper har mislyktes

Real Madrid USA-turné i fire kamper er tapt, Zidane innrømmer, Noen er ikke fornøyd med seg selv. Etter en straffesparkkonkurranse seier over Fotballdrakter Barn League star team, Zidane sa: " Jeg føler meg dårlig, 4 spill vi ikke vinne kampen, Det indikerer et problem. Vi må gjøre mer arbeid. Poeng aspekter, Vår dårlig start. Nå er vi bare ønsker å dra hjem, En god hvile, Fremstilling nr 8 spill. "

For lagets feil, Zidane sa: " Alle har ansvar, Vår dårlig start på sesongen, Nåværende momentum er sånn. Vi går nå langt ut av dagens situasjon. Ingenting må bemerkes, Teamet som helhet har et problem. " Snakker Ronaldo, Zidane sa: " Han må hvile, Han har sin egen ferie, Dette er viktig. 5 Han vil være med oss, Da vil vi forberede med ham. "

For at Drakter Real Madrid Benzema og Bell igjen klarte å score, Zidane sa: " Vi kan ikke endre det nå, Men problemet er ikke alvorlig, Det er bare en tilfeldighet ingenting. Vi har mulighet, Ikke noe problem. Vi må nå vurdere det neste spillet, Fordi etter fire dager med vår sesongen offisielt startet.


Опубликован 03.08.2017 14:47:52
27
июл

Allegri Juve mål reentry Champions League finalen

Juventus 3-2 seier over Paris Saint-Germain, Drakter Juventus trener Allegri i et intervju etter kampen, Det nye målet er å representere Juventus kvalifisere seg til Champions League-finalen, Og henter Serie A tittelen.

Etter to sesonger, Juventus har vunnet Serie A, italienske cupen, Men i Champions League-finalen, Juventus men med mer enn 14 tap mot Real Madrid. Serie A onsdag kunngjorde en ny sesong tidsplan, Allegri analyse. " All direkte dialog vil bli gjennomført i sluttfasen , Og før forskjellen, Den nye sesongen mester kan bare produsere den siste runden. Vi håper å fullføre syv påfølgende Serie A, Dette vil gi oss nye impulser. Vi må heve standarden, Arbeidet med å nok en gang tilbake til Fotballdrakter Barn Champions League-finalen, Kanskje denne gangen kan vi vinne mesterskapet. "

Ved å analysere kampen mot Paris Saint-Germain, Han påpekte at "i to halvdeler fra topp til bunn, Vi har spilt veldig bra scene. Vi trenger også å forbedre tilstanden, Sceneopptreden med ballen, og angrep tre områder må også oppgradere, Men vi har fortsatt nok tid til å forberede seg, Super Bowl er klar for alt. "

Опубликован 27.07.2017 13:15:59
22
июл

Bell Min siste sesong ble en fiasko

På sesongen, Fotballdrakter Barn Bell rammet av skader, Vi mistet den viktigste plasseringen, Men respekt for ham sist sesong er en fiasko. I et intervju med ESPN intervju, Bell klart uttrykt sin beklagelse og misnøye.

" For meg, Forrige sesong var utvilsomt en fiasko. " Bell sa. " Når i begynnelsen av sesongen, Min tilstand er veldig bra, Men da han led skade. Jeg hadde kirurgi, Etter en lang restitusjonsperiode kirurgi som jeg ikke hadde forventet. nå Jeg ble engasjert i forberedelsene for pre-season trening hardt. Jeg gjenopprette godt, Spesielt ankelen. "

I Miami, Barcelona og Drakt Real Madrid vil være i varme opp kampen. Bell kommer endelig til spillet: " Jeg tror den vennlige argumentet ikke finnes i den nasjonale derby, Hvert spill, Vi vil kjempe for laget og fansen. Selv om det var en varm opp kampen, Vi er fortsatt fullt ut forpliktet til å vinne. Det viktigste, Det er å tilpasse seg den beste fysiske tilstand. "

Опубликован 22.07.2017 5:24:59
15
июл

Messi er en veldig god ting fornyelse

Harvey kommende tredje sesongen i Qatar, I kanskje sin karriere før starten av forrige sesong, Harvey akseptert intervjuet, Turning å fornye Messi, Hot emner som Barcelona-trener Valverde, Harvey avslører sine mål, Er fremtiden som Barcelona-trener.

Til tross for 37 års alder, Han har spilt to sesonger i Qatar, Men Harvey har ingen planer om å pensjonere seg. " Min fysiske tilstand er veldig bra, Programmet er også svært attraktiv klubb, Mens du spiller, Jeg kan lære mye fra trener kroppen, Dette er bra for min fremtid. Jeg ønsker å være en coach, Dette er mitt mål, Men nå liker jeg fortsatt å spille, Så jeg vil spille et år minst. "

Harvey håper at når treneren til Barcelona, " Dette er mitt hovedmål, of course, Jeg har aldri lagt skjul på. Jeg vil gjerne jobbe for Barcelona, Uansett jobb er Jeg vet ikke om det er treneren. Men jeg tror i forhold til kontoret, Jeg foretrekker å bo i coach seter, Det er ganske tydelig. Barcelona-trener er min drøm, Men før det må gjøre veldig godt forberedt, Må være forberedt på år etter år, Men jeg vil jobbe mot dette målet. Jeg liker å bo på plenen, Du kan spille den beste, Det andre er å bo i coach seter. Jeg vet, Min fremtid er i coach seter, Snarere enn på kontoret. "

Опубликован 15.07.2017 13:03:30
15
июл

Barcelona annonserte signering Antonio Vitti

Barcelona klubb offisiell kunngjøring, Teamet har innført 19-åringen midtbane Antonio Vitti, Barcelona har rett til å kjøpe ut prisen på 12 millioner euro. Antonio Vitti er Barcelona 2 signe.

Antonio Vitti er offensiv midtbanespiller, Palmeiras ungdom han ble født, Vitti Mourinho hadde ikke mye sjanse. Barcelona B teamet vil Vitti Mourinho på studien, Vi vil først se i første team trening. Under kontrakten, Barcelona har rett til å kjøpe ut på slutten av sesongen, Hvis Vitti Mourinho forfremmet til førstelaget, Det vil måtte betale 2 millioner.

Antonio Vitti offisielt sluttet Barca gjøre veldig glad, Han sa: " Jeg har vært en Barcelona jern, Nå hadde jeg muligheten til å jobbe med idol Neymar, Jeg er virkelig lykkelig. Jeg vil først finpusset på Barcelona B team, Min drøm er å gå inn i førstelaget, Jeg håper å videre vokser her. "

Опубликован 15.07.2017 13:03:00

drakametnod

 
Не в сети (Не в сети)
bg1-right
bg1-left2 bg2-right
 
 
 
chessШахматы
Топ пользователей
Блоги пользователей
Новости
Конкурсы