ru
en
 
log4
Вы можете пользоваться большинством функций нашего сайта без регистрации, однако Ваши данные могут быть утеряны
Не зарегистрированы? Регистрация Вход
log5
Создать блог
3
авг

Real Madrid ikke er fornøyd med fire kamper har mislyktes

Real Madrid USA-turné i fire kamper er tapt, Zidane innrømmer, Noen er ikke fornøyd med seg selv. Etter en straffesparkkonkurranse seier over Fotballdrakter Barn League star team, Zidane sa: " Jeg føler meg dårlig, 4 spill vi ikke vinne kampen, Det indikerer et problem. Vi må gjøre mer arbeid. Poeng aspekter, Vår dårlig start. Nå er vi bare ønsker å dra hjem, En god hvile, Fremstilling nr 8 spill. "

For lagets feil, Zidane sa: " Alle har ansvar, Vår dårlig start på sesongen, Nåværende momentum er sånn. Vi går nå langt ut av dagens situasjon. Ingenting må bemerkes, Teamet som helhet har et problem. " Snakker Ronaldo, Zidane sa: " Han må hvile, Han har sin egen ferie, Dette er viktig. 5 Han vil være med oss, Da vil vi forberede med ham. "

For at Drakter Real Madrid Benzema og Bell igjen klarte å score, Zidane sa: " Vi kan ikke endre det nå, Men problemet er ikke alvorlig, Det er bare en tilfeldighet ingenting. Vi har mulighet, Ikke noe problem. Vi må nå vurdere det neste spillet, Fordi etter fire dager med vår sesongen offisielt startet.


Опубликован 03.08.2017 14:47:52
Комментарии
Комментариев нет
Оставить комментарий
Внимание! Будьте внимательны при сохранении комментария. Его нельзя править или удалять!
:
:
:
Enter the code shown:

drakametnod

 
Не в сети (Не в сети)
bg1-right
bg1-left2 bg2-right
 
 
 
chessШахматы
Топ пользователей
Блоги пользователей
Новости
Конкурсы