ru
en
 
log4
Вы можете пользоваться большинством функций нашего сайта без регистрации, однако Ваши данные могут быть утеряны
Не зарегистрированы? Регистрация Вход
log5
Создать блог
9
авг

Herrera innrømmet at Real Madrid gjøre det bedre

Etter European Super Cup, Drakter Manchester United Indre - Herrera rost motstandere, Real Madrid er verdens beste lag.

Selv om Lukaku trakk en tilbake for United, Men i kraft av Casemiro og Isco mål, Real Madrid 2-1 seier over Manchester United, For to år på rad vant European Super Cup. "De utfører bedre, De er verdens beste lag. " Herrera sa. " Jeg tror en av de mer lovende, Endelig fikk European Super Cup. "

" Når du har 0-2 ganger, Du kan bare kjempe en opp. Loukakou mål, Fotballdrakter Barn Manchester United fikk en gang bandt score på håp, Men til slutt kom ikke. " Herrera også snakket om målene for den nye sesongen. Han sa: " Nå fem eller seks lag bedre enn oss godt, Men vi ønsker å bli den beste. "


Опубликован 09.08.2017 17:10:09
3
авг

Real Madrid ikke er fornøyd med fire kamper har mislyktes

Real Madrid USA-turné i fire kamper er tapt, Zidane innrømmer, Noen er ikke fornøyd med seg selv. Etter en straffesparkkonkurranse seier over Fotballdrakter Barn League star team, Zidane sa: " Jeg føler meg dårlig, 4 spill vi ikke vinne kampen, Det indikerer et problem. Vi må gjøre mer arbeid. Poeng aspekter, Vår dårlig start. Nå er vi bare ønsker å dra hjem, En god hvile, Fremstilling nr 8 spill. "

For lagets feil, Zidane sa: " Alle har ansvar, Vår dårlig start på sesongen, Nåværende momentum er sånn. Vi går nå langt ut av dagens situasjon. Ingenting må bemerkes, Teamet som helhet har et problem. " Snakker Ronaldo, Zidane sa: " Han må hvile, Han har sin egen ferie, Dette er viktig. 5 Han vil være med oss, Da vil vi forberede med ham. "

For at Drakter Real Madrid Benzema og Bell igjen klarte å score, Zidane sa: " Vi kan ikke endre det nå, Men problemet er ikke alvorlig, Det er bare en tilfeldighet ingenting. Vi har mulighet, Ikke noe problem. Vi må nå vurdere det neste spillet, Fordi etter fire dager med vår sesongen offisielt startet.


Опубликован 03.08.2017 14:47:52
27
июл

Allegri Juve mål reentry Champions League finalen

Juventus 3-2 seier over Paris Saint-Germain, Drakter Juventus trener Allegri i et intervju etter kampen, Det nye målet er å representere Juventus kvalifisere seg til Champions League-finalen, Og henter Serie A tittelen.

Etter to sesonger, Juventus har vunnet Serie A, italienske cupen, Men i Champions League-finalen, Juventus men med mer enn 14 tap mot Real Madrid. Serie A onsdag kunngjorde en ny sesong tidsplan, Allegri analyse. " All direkte dialog vil bli gjennomført i sluttfasen , Og før forskjellen, Den nye sesongen mester kan bare produsere den siste runden. Vi håper å fullføre syv påfølgende Serie A, Dette vil gi oss nye impulser. Vi må heve standarden, Arbeidet med å nok en gang tilbake til Fotballdrakter Barn Champions League-finalen, Kanskje denne gangen kan vi vinne mesterskapet. "

Ved å analysere kampen mot Paris Saint-Germain, Han påpekte at "i to halvdeler fra topp til bunn, Vi har spilt veldig bra scene. Vi trenger også å forbedre tilstanden, Sceneopptreden med ballen, og angrep tre områder må også oppgradere, Men vi har fortsatt nok tid til å forberede seg, Super Bowl er klar for alt. "

Опубликован 27.07.2017 13:15:59
22
июл

Bell Min siste sesong ble en fiasko

På sesongen, Fotballdrakter Barn Bell rammet av skader, Vi mistet den viktigste plasseringen, Men respekt for ham sist sesong er en fiasko. I et intervju med ESPN intervju, Bell klart uttrykt sin beklagelse og misnøye.

" For meg, Forrige sesong var utvilsomt en fiasko. " Bell sa. " Når i begynnelsen av sesongen, Min tilstand er veldig bra, Men da han led skade. Jeg hadde kirurgi, Etter en lang restitusjonsperiode kirurgi som jeg ikke hadde forventet. nå Jeg ble engasjert i forberedelsene for pre-season trening hardt. Jeg gjenopprette godt, Spesielt ankelen. "

I Miami, Barcelona og Drakt Real Madrid vil være i varme opp kampen. Bell kommer endelig til spillet: " Jeg tror den vennlige argumentet ikke finnes i den nasjonale derby, Hvert spill, Vi vil kjempe for laget og fansen. Selv om det var en varm opp kampen, Vi er fortsatt fullt ut forpliktet til å vinne. Det viktigste, Det er å tilpasse seg den beste fysiske tilstand. "

Опубликован 22.07.2017 5:24:59

drakametnod

 
Не в сети (Не в сети)
bg1-right
bg1-left2 bg2-right
 
 
 
chessШахматы
Топ пользователей
Блоги пользователей
Новости
Конкурсы